Internet de levensader voor iedere organisatie? Ja! Mits internet goed werkt!

Een perfect functionerend internet is tegenwoordig de basis voor iedere organisatie. Of het nu gaat om het bedrijfsleven of de overheid. Niet voor niets legt Connectic de basis van zijn dienstverlening juist bij het aandragen van goed werkende, geavanceerde en slimme internetoplossingen. Beheer van de internetverbinding is voor Connectic prioriteit nummer één!

Connectic zorgt, simpel gezegd, voor zekerheid waar het gaat om beschikbaarheid van diensten en communicatiestromen die er binnen een organisatie plaatsvinden. Noodzakelijke daar voor is dan een feilloos werkende internetverbinding.

De zekerheid van optimaal werkende digitale informatiestromen binnen organisaties garandeert Connectic door de volledige controle over het internet te nemen. Daarbij is het managen van de router (apparaat dat twee of meer verschillende computernetwerken aan elkaar verbindt) en de internetverbinding van essentieel belang. Het beheer van de router en het beheer van de verbinding zorgen ervoor dat Connectic garant kan staan voor een superieure internetkwaliteit.

Internet is de basis om zaken als Cloud, VOIP, Mobile en Support feilloos te laten verlopen. Internet is het kloppend hart van en voor ieder bedrijf.