Cloud? Een wolk van computers? Klinkt 'virtueel informatie technologische infratructuur' beter? Een ding is zeker; de voordelen van Cloud zijn legio.

We kunnen niet meer zonder! De Cloud is een decentraal netwerk, een wolk van computers. Daarvoor is vanzelfsprekend een goede internetverbinding van cruciaal belang. De Cloud is dus een begrip waarmee onlinediensten worden aangeduid en waar u als klant er kan, mag, nee moet van uitgaan dat het werkt.

Connectic biedt uw bedrijf intelligente Cloudoplossingen. Oplossingen die er voor zorgen dat via een veilige verbinding u en uw medewerkers op ieder gewenst moment gebruik kunnen maken van alle software en bedrijfsgegevens.

U hoeft zich op geen enkele wijze nog druk te maken over de ICT infrastructuur van uw organisatie. Die wordt door Connectic professioneel en tot in detail geregeld. Connectic zorgt er voor dat uw bedrijf beschikt over een eigen, in omvang en mogelijkheden, schaalbare en virtuele infrastructuur. Connectic creëert een geconditioneerde omgeving met online diensten waar u als bedrijf gebruik van kunt maken.

Databanken, serverkosten, SBS servers, onderhoud, SSL certificaten, systeembeheer, virusscanners, ga zomaar door, behoren vanaf nu voor u tot het verleden. Alles wordt door Connectic voor u geregeld.

Uw organisatie kan op ieder moment van de dag gebruik maken van de meest recente en geavanceerde software zonder verder enige zorg. Nogmaals u bent ook niet meer verantwoordelijk voor enig onderhoud.

Kortom, Connectic zorgt met behulp van de Cloud voor ´up to date´ onlinediensten waar u geen omkijken meer naar heeft.