fixed_bg
globe_ico

Internet

Internet oplossingen

Een perfect functionerend internet is tegenwoordig de basis voor iedere organisatie. Of het nu gaat om het bedrijfsleven of de overheid. Niet voor niets legt CONNECTIC de basis van zijn dienstverlening juist bij het aandragen van goed werkende, geavanceerde en slimme internetoplossingen. Beheer van de internetverbinding is voor CONNECTIC prioriteit nummer één!

cloud_ico

Cloud

Cloud oplossingen

CONNECTIC zorgt ervoor dat onlinediensten via de Cloud binnen uw organisatie net zo vanzelfsprekend zijn als elektriciteit uit het lichtnet. De Cloud is een decentraal netwerk, een wolk van computers. Daarvoor is vanzelfsprekend een goede internetverbinding van cruciaal belang. De Cloud is dus een begrip waarmee onlinediensten worden aangeduid en waar u als klant er kan, mag, nee moet van uitgaan dat het werkt.

ict_ico

ICT

ICT oplossingen

CONNECTIC heeft een naam hoog te houden op het gebied van ICT. De ´roots´ van CONNECTIC liggen bij ICT (en Telecom). Binnen ICT draait het veelal om informatiesystemen, telecommunicatie, het ontwikkelen en beheren van systemen, netwerken en databanken. De  kennis en kunde van ICT, die CONNECTIC in de afgelopen 10 jaar heeft weten op te bouwen, maakt dat CONNECTIC voor deze diensten een voorsprong heeft op andere dienstverleners. CONNECTIC weet namelijk écht waar we het om gaat binnen ICT.

voip_ico

VOIP

VOIP oplossingen

Softphone, tablet, telefoon zijn telecomproducten. Een tweede pijler waar CONNECTIC groot mee is geworden. CONNECTIC heeft de afgelopen 10 jaar bewezen met VOIP-oplossingen telefonie flexibel, minder versnipperd en bovenal kostenbesparend in te kunnen zetten bij vele organisaties.

mobile_ico

Mobile

Mobile oplossingen

Smartphones, notebooks en tablets zijn niet meer weg te denken uit onze huidige maatschappij. Mobile devices zijn binnen iedere organisatie gemeengoed geworden.

support_ico

Support

Support oplossingen

CONNECTIC en de cloud zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Cloudoplossingen vormen meer en meer de basis voor een snelle, effectieve, kostenbesparende en gedegen bedrijfsvoering binnen organisaties. Ondanks deze ontwikkelingen en de cloud die CONNECTIC voor support en remote support kan inzetten, zijn voor specifieke diensten mensen nodig. Zeker voor een dienst als ´support´!